Hollands Kroon

Inloopavond winkelhart Niedorp op 20 november

Gemeente Hollands Kroon houdt 20 november een inloopavond over de ontwikkelingen van het winkelhart in Niedorp. Inwoners, ondernemers en belangstellenden zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. De inloop vindt plaats in het Dorpshuis Prins Maurits aan de Dorpsstraat 81. Tussen 19.00 uur en 21.00 uur kan iedereen binnenlopen.

De afgelopen periode heeft de gemeente de benodigde onderzoeken uitgevoerd en een ontwerp opgesteld voor het winkelhart, de openbare ruimte en de herinrichting van de Trambaan en het Hoefje. Hierbij is rekening gehouden met de aandachtspunten uit de omgeving die in een eerdere bijeenkomst zijn meegegeven. Het ontwerp kan deze avond bekeken worden.

Tijdens deze avond is ook Hoorne Vastgoed BV, de eigenaar van het Winkelhart, aanwezig om de stand van zaken en voortgang van de ontwikkelingen toe te lichten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button