Uitgaan

Jeroen Zijlstra geeft extra concert

Jeroen Zijlstra, zanger, tekstschrijver, componist en trompettist, geeft samen met zijn trio een concert in de Oosterlander kerk op Wieringen. Dat concert vindt plaats op vrijdag 22 november en zaterdag 23 november. Deze beide concerten waren in een mum van tijd uitverkocht.

Zijlstra geeft derhalve een extra concert op zondag 24 november. Zo krijgen alle teleurgestelde fans nog een kans. Bovendien neemt Jeroen Zijlstra tijdens deze matinee nog een mystery-guest mee.

Een uniek (middag)concert van Jeroen Zijlstra in Oosterland. Over Zijlstra én Oosterland. Over het water, het Wad, de mist en de regen. Over eilandmystiek, dorstige mensen en melancholie. Over
God en de hemel, Wieringers en bier…

Online bestellen kan via de website van Zin in Oosterland: www.zininoosterland.nl.

Entreeprijs €16,50 – Aanvang 15.30 uur, zaal open vanaf 15.00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button