Den Helder

Julianapop maakt eerste act voor 2020 bekend

De organisatie van Julianapop maakte op de elfde van de elfde de eerste naam voor 2020 bekend. Niet zomaar een datum en zeker niet zomaar een act. Dag van de dwazen, het getal van de gekken en bovendien het begin van het carnavalsseizoen, daar hoort natuurlijk een feestact bij: Snollebollekes!

In 2020 ziet Julianapop er iets anders uit. Met de verhuizing van de Landbouwstraat naar het nieuwe evenemententerrein aan de Zuiderhaaks (achter het Avia-tankstation) heeft de organisatie de mogelijkheid het festival weer flink door te innoveren. Toch hoeven bezoekers niet bang te zijn dat Julianapop niet meer van het dorp is. Het oeroude, gezellige J’pop-gevoel zal niet verloren gaan.

Programma 2020
Snollebollekes is de eerste naam die kan worden toegevoegd aan de line-up van de 27e editie van Julianapop. In vijf jaar tijd is Snollebollekes uitgegroeid tot het populairste feestnummer van Nederland met hits als ‘Vrouwkes’, ‘De Vloer Is Lava’, ‘Springen Nondeju’ en, de grootste feesthit sinds bittergarnituur, ‘Links Rechts’. Van dorpsplein tot Ziggo Dome, van festival tot koeienstal en of het nu maandag is of Koningsdag, altijd en overal gaat iedereen van links naar rechts.

Kaartverkoop
Net zoals afgelopen jaren begint de online kaartverkoop op tijd. Speciaal voor de vroege beslissers en de mensen die 20 juni 2020 al maanden geblokt hebben in hun agenda. Vanaf zaterdag 1 februari 2020 zullen de eerste kaartjes over de digitale toonbank vliegen via julianapop.nl. Kaartjes kunnen ook bij één van de voorverkoopadressen in Julianadorp en Den Helder gekocht worden op een later tijdstip. Voor de laatste updates en hete line-up nieuwtjes houd de Facebookpagina en julianapop.nl in de gaten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button