Uitgaan

Kroonconcert met twee harpen in Hippolytushoef

Colet Nierop en Marije Vijselaar staan op zondag 24 november met twee harpen in de Hippolytuskerk in Hippolytushoef, om 15.30 uur. Zij laten op de harp de diversiteit van dit instrument tot haar recht komen en de grootheid en veelheid van klankkleuren ervan zien en horen.

Ze zullen het publiek raken met de klanken van hun oogstrelende harpen en met hun persoonlijkheid. Met muziek van onder andere Johann Sebastiaan Bach, Franz Schubert, Enrique Granados en Marcel Tournier.

Colet Nierop behaalde haar Bachelor en Master diploma aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij speelt met haar eigen ensembles in zowel binnen- als buitenland. Ze heeft haar lespraktijk in Warmenhuizen, Schagen, Bennebroek, Uitgeest, Beverwijk en op Texel. Marije Vijselaar studeerde bij Erika Waardenburg aan het Conservatorium van Amsterdam, waar zij zowel de Bachelor als de Master opleiding deed. Naast haar lespraktijk is ze ook actief als freelance harpiste en speelt ze in allerlei kamermuziek bezettingen, orkesten, begeleidt ze koren en speelt ze solo.

Kaartverkoop
Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar via de website dekroonconcerten.nl voor € 15,00. Na betaling worden de kaarten per e-mail toegestuurd. Of per telefoon bij Gideon van Beek via 0227 72 02 04. Ook in de kerk zijn vanaf 14.45 uur (als ze nog voorradig zijn) kaarten te koop.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button