Jeugd

Muziek voor peuters van 2 tot 4 jaar

‘Muziek op schoot’ staat voor plezier maken tussen (groot)ouder en kind. De cursus start op 11 januari 2020 in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Tijdens deze cursus doen deelnemers onder andere muziekspelletjes, stappen en dansen op de muziek en spelen op instrumentjes. Natuurlijk luisteren ze daarbij naar mooie muziek en zingen veel liedjes. De liedjes die ze zingen krijgen de deelnemers mee naar huis.

Het allerbelangrijkste is samen met het (klein) kind te genieten van muziek. Al spelend en ontdekkend worden alle ontwikkelingsgebieden van het kind gestimuleerd, zoals de taalontwikkeling, de motorische en de sociale- en emotionele ontwikkeling.

Alle kindjes in de leeftijd van 2 tot 4 jaar mogen meedoen met één (groot)ouder/verzorger. Een les duurt 45 minuten en wordt afgesloten met limonade voor de peuters.

De cursus begint om 09.00 uur en duurt tot 09.45 uur en bestaat uit 8 lessen. De kosten bedragen € 45,-. Meer informatie en inschrijven via www.decultuurschuur.nl/muziekschool/inschrijven.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button