Den Helder

Odense huis zoekt sponsors en vrienden

Er wordt in Den Helder druk gewerkt aan het opzetten van een Odensehuis door de stichting Odensehuis Den Helder. Nederland kent totaal 30 Odensehuizen. In een Odensehuis kunnen mensen met beginnende dementie of geheugenproblemen, hun naasten en mantelzorgers elkaar ontmoeten voor ontspanning, activiteiten, informatie en het delen van ervaringen.

Het Odensehuis wordt gevestigd in het voormalige buurthuis De Overzet aan de Kemphaanstraat 24B Den Helder en is in eerste instantie één donderdagmiddag per week open voor alle deelnemers. De deelnemers wordt een veilig en warm welkom geboden, waarin ze zich prettig voelen. Daarvoor wil de stichting een passende inrichting realiseren. Voor die inrichting worden nog fondsen gezocht. Het steunen van de Stichting kan bijvoorbeeld door eenmalig een stoel te sponsoren voor een bedrag van 50 of 75 euro.

Op de website van de stichting krijgen belangstellenden een goede indruk van wat geboden wordt: http://odensehuisdenhelder.nl/. Blijvend steunen? Word dan vriend tegen een jaarlijkse minimum donatie van € 25,00. Meer mag natuurlijk altijd.

Het rekeningnummer van Odensehuis Den Helder is NL57ABNA0861198999. Bij eenmalige sponsoring graag “Stoelen” vermelden, bij een jaarlijkse bijdrage graag “Vriend” vermelden. Meer inlichtingen over het Odensehuis via 06-51110014,  06-46264719 of per e-mail via: lindarosesmit@me.com.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button