Den HelderVideo

Kennismaken met burgemeester Jan de Boer (video)

Advertentie:

Den Helder – Jan de Boer wordt deze week geïnstalleerd als de nieuwe burgemeester van Den Helder. Hij keert met veel plezier terug naar de regio waar hij jarenlang woonde en werkte.

Tevreden kijkt hij naar de ontwikkelingen die de stad de afgelopen jaren doormaakte en met groot enthousiasme hoopt hij als burgemeester nog veel mooie stadsvernieuwing mee te maken.

De Boer noemt Den Helder “een prachtig mooie stad”, waar hij in de recente periode al meerdere keren kwam kijken. “Den Helder het einde van de wereld? Misschien begint het hier wel!” Inmiddels woont hij overigens al met zijn gezin in de Helderse binnenstad. Twijfels over deze stap naar de Noordkop had hij niet, “het is ook een beetje thuiskomen”.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

3 reacties

  1. Een burgemeester van een anti- defensie, klimaatfraude, landverraders partij Dood 66.

Wellicht ook interessant

Back to top button