112

Brandweer geeft 13 november webinar over rookmelders

Regio Noordkop – Het duurt nog even, maar in juli 2022 worden rookmelders verplicht. Het is daarom belangrijk dat inwoners van Noord-Holland Noord genoeg rookmelders in huis hebben hangen. Om meer aandacht te vragen voor het belang van rookmelders, geeft Brandweer Noord-Holland Noord op vrijdag 13 november een gratis webinar.

Hoeveel rookmelders heb je nodig in huis? Waarom zijn ze zo belangrijk en waar moeten ze eigenlijk hangen? Twee experts van de brandweer geven in het webinar antwoord op deze en andere vragen. Dat gebeurt op een interactieve manier: deelnemers kunnen tijdens het webinar hun brandende vragen stellen én meedoen aan de quiz, waarbij ze kans maken op een rookmelder of een gratis woningcheck van een brandweerman of -vrouw.

Het webinar vindt plaats op vrijdag 13 november van 19.00 tot 19.30 uur via het YouTube-kanaal van Veiligheidsregio Noord-Holland Noord.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button