112

Weigeren bloedproef, rijbewijs kwijt

Den Helder – Een 30-jarige man uit Den Helder is woensdag 11 november zijn rijbewijs kwijtgeraakt. Hij werd in Schagerbrug aangehouden omdat uit de speekseltest naar voren kwam dat hij onder invloed van cocaïne en amfetamine een bestelbus bestuurde. Op het bureau weigerde hij alle medewerking aan een bloedproef. Dit hield in dat zijn rijbewijs ingevorderd is.

De politie had de auto aan de kant gezet omdat de bestuurder herkend werd als een persoon welke de afgelopen weken al meerdere keren vanwege drugsproblematiek met de politie in aanraking was gekomen. Overigens zat in deze bus een 32-jarige vrouw uit Spijkenisse welke twee uur daarvoor door de politie was aangehouden omdat zij een auto bestuurder terwijl zij onder invloed van amfetamine was, na haar vrijlating werd zij door de 30-jarige man opgehaald bij haar voertuig.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button