Commissievergaderingen Den Helder weer digitaal

Den Helder – De commissievergaderingen van de gemeente Den Helder worden vanaf volgende week weer digitaal gehouden. De fractievoorzitters hebben hiertoe besloten vanwege het groeiende aantal coronabesmettingen in relatie tot de (aangekondigde) landelijke maatregelen.

De commissievergadering Bestuur en Middelen van aanstaande maandag 15 november 2021 is daarmee de eerste digitale vergadering. Er kan gewoon ingesproken worden, en alle raads- en commissievergaderingen worden rechtstreeks via internet uitgezonden. Meer informatie over de uitzending, inspreken en actuele agenda’s is te vinden op http://gemeenteraad.denhelder.nl.

Voor wat de commissievergaderingen betreft is op dit moment de lijn dat op het moment dat landelijk sprake is van het afschalen van maatregelen er lokaal weer ruimte bestaat voor een heroverweging van het digitaal vergaderen. In de vergadering van het Presidium van maandag wordt verder van gedachten gewisseld over de manier van vergaderen onder de huidige maatregelen.

Mobiele versie afsluiten