Cultuur/NatuurDen Helder

Pinksterexpositie Noorder Kunstkring

Advertentie:

Den Helder – Na de coronaperiode, waarin leden van de Noorder Kunstkring in kleine groepjes hard hebben doorgewerkt, kunnen zij hun werk eindelijk laten zien tijdens de komende pinksterexpositie aanstaande 5 en 6 juni. Het hoofdthema is ‘zelfportret’, een thema waar zeer verrassend en divers resultaat uit voortgekomen is, in de vorm van onder andere teken- en schilderwerk, meer experimentele technieken en keramiek.

Verder zijn er veel vrije werken te bewonderen. Het keramiek en het speksteen laten mooie vormen zien. De expositiedagen zijn gratis te bezoeken op zondag 5 en maandag 6 juni van 14.00 uur tot 17.00 uur. Het adres is atelier Pasteurstraat 147a, naast de dierenarts in Den Helder. Noorder Kunstkring nodigt iedereen van harte uit om eens een kijkje te nemen en om in de ruime- en gezellige kantine bij te komen praten. De koffie staat klaar.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button