Sport

Suns dames verliezen wedstrijd in laatste kwart van Jolly Jumpers

Adverentie

Den Helder – De wedstrijd van de Den Helder Suns dames tegen Jolly Jumpers duurde zaterdagavond één kwart te lang. De hele wedstrijd hadden de Suns een voorsprong van zo’n tien punten, het laatste kwart lukte er echter niets meer en werd deze thuiswedstrijd met 55-57 verloren.

Mario Bennes had het druk met de coaching (DHfoto)

Niet alles ging goed in de eerste drie kwarten, maar toch hadden de Den Helder Suns steeds de voorsprong. Ze waren net een tikkeltje feller en vaardiger dan de gasten uit Tubbergen. De coach van de gasten sprong af en toe bijna uit zijn vel over het vertoonde spel van zijn team. Ook Den Helder-coach Mario Bennes was niet tevreden en wisselde flink door. Bennes was de hele wedstrijd druk met het coachen en sturen.

Het vierde kwart vingen de Suns aan met een 45-36 voorsprong en toen leek alles mis te gaan. “Het leek wel of de strijdlust weg was, we maakten fouten in de verdediging, het rebounden en zelfs in het aanvalsspel” aldus een zwaar aangeslagen captain Amber Lewakabessy. Met vijf persoonlijke fouten mocht Mecx van Linge niet meer meedoen en tot overmaat van ramp kreeg lotte Toornstra kramp en moest zij gewisseld worden. Brooke Bigott gooide met vijftien punten de hoogste score van de thuisploeg.

De volgende wedstrijd van de Den Helder Suns dames is op zaterdag 18 november uit tegen de Topkip Lions in Landsmeer. Op zaterdag 25 november spelen de dames om 19.00 uur weer thuis tegen Binnenland.

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button