Uitgaan

Kerstviering voor senioren in Vredeskerk

Advertentie:

De Vredeskerk aan de Torplaan Den Helder organiseert op 17 december een sfeervolle kerstviering voor senioren. Vanaf 14.00 uur staat de koffie voor klaar en om 14.30 uur begint de Kerstviering.

Medewerking aan deze middag wordt verleend door het Caroll Ensemble Julianadorp. Zij zullen enkele liederen ten gehore brengen en zich ook bij de samenzang laten horen. Dit alles onder begeleiding van de organist Jacob Stam.

Leerlingen van Basisschool Schoter Duijn gaan een deel van het programma voor de pauze verzorgen. Vanwege de drukke december maand op school is het nu nog niet bekend wat zij gaan laten zien en horen. Het blijft een verrassing.

Verhaal en gedicht
Na de pauze wordt een kort verhaal verteld door Ineke Stam en Gretha de Ruijter draagt een gedicht voor afgewisseld met het Caroll Ensemble Julianadorp en samenzang.

Ook niet-leden zijn van harte welkom op de Kerstviering. Gratis consumpties en entree.

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button