Uitgaan

Kerstzangmiddag in Bethelkerk

De Protestantse Gemeente Den Helder organiseert op 14 december de zesentwintigste editie van de kerstzangmiddag. Dat vindt plaats in de Bethelkerk aan de Prins Hendriklaan 14 in Den Helder, aanvang 15.00 uur, de kerk opent om 14.00 uur. De toegang is gratis, maar er is wel een collecte ter dekking van de kosten.

Alle ouderen vanaf 70 plus zijn welkom, al dan niet met begeleiding. De middag staat in het teken van met elkaar zingen, gewoon luisteren en elkaar ontmoeten.

Traditiegetrouw verleent Het Nieuwedieper Visserskoor onder leiding van Alfred de Jong ook dit jaar weer zijn medewerking. Bariton Ronald Willemsen, in Den Helder niet onbekend, is solist. Organist Jan Kloosterhuis en pianiste Lea Paliczova verzorgen de begeleiding, Frenka Tesselaar tekent als altijd voor de presentatie. Er staan zo’n zeshonderd stoelen klaar.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button