Uitgaan

Vroege kaartverkoop voor Julianapop

Advertentie:

Nog niet eerder in de geschiedenis van Julianapop begon de online kaartverkoop al zo vroeg voor het evenement. Dit jaar heeft de organisatie besloten de diehard festivalgangers een vervroegd kerstcadeautje te geven in de vorm van een exclusieve en éénmalige voorverkoop van slechts 750 kaartjes.

Vrijdag 13 december om 10:00 uur komen de allereerste kaartjes online via www.julianapop.nl/tickets en zijn tot en met 24 december verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt natuurlijk. De overige tickets voor de 27e editie van het festival zullen vanaf 1 februari 2020 over de digitale toonbank gaan.

Programma 2020
In november verklapte de organisatie al dat Snollebollekes het festival aan doen volgend jaar. Deze feestact is de eerste naam die aan de line-up werd toegevoegd. Deze week werd bekend gemaakt dat ook de strijders van WEEKEND WARRIORS een feestje komen bouwen op 20 juni 2020. Met hun mash-ups, medleys en aanstekelijke meezingers staan ze garant voor heel wat geluksmomentjes van herkenning.

Liever een hard-copy kaartje in handen in plaats van een e-ticket? Ook die mogelijkheid bestaat nog steeds! Vanaf een nader bekend te maken datum volgend jaar, zijn de kaartjes weer bij een beperkt aantal voorverkoopadressen te verkrijgen.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button