Uitgaan

Arie Vuyk speelt oudejaarsconference

Wieringerwerf – De veiligste manier om mensen op afstand te houden is op het podium te staan. Arie Vuyk hoort op een podium, en hij brengt zijn vijfde feel – good oudejaarsconference op een rij!- Geurkaarsen, transgenderneutraal ondernemen, Johan Derksen, Harry en Megan, ze komen allemaal voorbij.

Vuyk volgt de voorschriften, gelooft niet in complotgekkies en hij maakt er het beste van. Want hij is altijd al tegendraads geweest. Daarom maakt hij veel aan het lachen. Arie Vuyk past niet in een hokje, maar wel in het theater. Typetjes, liedjes, conferences en gedichtjes, hij kan het allemaal. Als mensen niet weten wat het nut is van al het nieuws van 2020, kom dan naar Vuyk, lach de narigheid weg en koester de mooie momenten van het afgelopen jaar. En als het nieuws niet inspirerend is? Dan verzint Arie zelf wel wat.

De Cultuurschuur, 20-12 2020 om 16:00 uur. Entree bedraagt € 15,- en reserveren kan per mail naar reserveringen@decultuurschuur.nl.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button