GR2022HKHollands Kroon

Jan-Willem van der Klugt unaniem gekozen tot lijsttrekker CDA Hollands Kroon

Advertentie:

Hollands Kroon – Jan-Willem van der Klugt uit Wieringerwaard is unaniem gekozen tot de lijsttrekker van het CDA Hollands Kroon. De stemming vond plaats tijdens de ledenvergadering van het CDA Hollands Kroon op 11 december 2021. De nieuwe lijsttrekker is bijzonder verguld met zijn benoeming en de unanieme steun van de CDA-leden. Van der Klugt ziet het als een enorme eer en uitdaging om de komende vier jaar als politiek leider het gedachtegoed van het CDA uit te dragen.

Van der Klugt is 54 jaar oud en is sinds 3 januari 2012 voor het CDA actief in de gemeenteraad van Hollands Kroon. Ook heeft hij van maart 2010 tot december 2011 het CDA vertegenwoordigd in de gemeenteraad van Anna Paulowna. Van der Klugt is in het dagelijks leven werkzaam als accountmanager bij ADAMA Northern Europe.

Tijdens de ledenvergadering van het CDA Hollands Kroon werd ook de complete kieslijst met kandidaten vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. Onderstaand de eerste tien van de lijst
1. Jan-Willem van der Klugt jr.
2. Reginald Visser
3. Matthé van Lierop
4. Kees van Noorloos
5. Joute Andringa
6. Patty Laan-Olij
7. Hans van Tongerlo
8. Jan Dijkshoorn
9. Jan Rotgans
10. Rowan Hartman

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

3 reacties

Wellicht ook interessant

Back to top button