GR2022HKHollands Kroon

VVD Hollands Kroon maakt kandidatenlijst bekend

Hollands Kroon – De kandidatenlijst van de VVD Hollands Kroon is bekend. De lijst wordt aangevoerd door Wim Groot (Wieringerwaard). Wim is op dit moment fractievoorzitter en is op 29 oktober door de leden al aangewezen als lijsttrekker. Petra Borst-Koorn (Nieuwe Niedorp) is zittend raadslid en volgt Wim op nummer 2.

De eerste nieuwkomer staat op nummer 3. De uit Hippolytushoef afkomstige Rick Boersen is één van de nieuwe namen op de lijst. Achter Rick volgen Mirko Hruska (Haringhuizen) en Enno Bijlstra (Winkel). Beiden op dit moment fractielid.

Met Elly Beers (Winkel), Kristan van den Berg (Breezand) en Paul Nouwens (Anna Paulowna) wordt de top 8 afgesloten. De lijst wordt compleet gemaakt met Marbel de Graaf (Wieringerwerf), Ada de Haan (Hippolytushoef), Daan van Schip (Den Oever), Gijs Wilms (Hippolytushoef), Siem van Balen Blanken (Anna Paulowna), Jan Kielstra (Wieringerwerf) en Jan Swaag (Barsingerhorn).

De VVD Hollands Kroon heeft met deze lijst een stevige mix van jong talent en ervaring, waarin jong en oud vertegenwoordigd is. “Met deze lijst zien we de komende verkiezingen met vertrouwen tegemoet”, zo laat de partij weten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button