Hollands KroonUitgaan

Kerstshow ‘A Magical Christmas’ in het Vikingschip

Advertentie:

Den Oever – Meerpeen Theater het Vikingschip dompelt op 17 december in kerstsferen. Meerpeen Theater speelt dan de voorstelling ‘A Magical Christmas’. Een week voor de echte kerstfestiviteiten losbarsten brengen de solisten en talentengroepen het aanwezige publiek, met een uitgebalanceerd programma, al in het ultieme kerstgevoel.

Meerpeen Theater bracht twee maanden geleden voor de derde keer in successie de show Musical Melodies op de planken. Vervolgens werd er gewerkt aan een nieuwe show waarin de artiesten van Meerpeen Theater opnieuw zullen laten zien welke kwaliteiten ze in huis hebben: “A Magical Christmas wordt een show met de kwaliteit die het publiek van Meerpeen Theater mag verwachten. Kerstklassiekers als ‘You make it feel like Christmas’, ‘Blue Christmas’, ‘Sleighride’, ‘Let it Snow’ en een unieke eigen Nederlandse kerstversie van ‘Hallelujah’ worden afgewisseld met niet kerstnummers die moeiteloos in het repertoire passen.”

Een afwisselende show en een aanrader voor iedereen die alvast in de kerstsferen wil komen. De voorstelling wordt gespeeld op zaterdag 17 december vanaf 20.00 uur in Het Vikingschip in Den Oever. Kaarten kosten €16,50 en zijn te reserveren via www.meerpeentheater.nl/kaartverkoop.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button