Den Helder

Week vol activiteiten rond opening Odensehuis

Advertentie:

Den Helder – Tijdens een week vol activiteiten rondom beginnende dementie en geheugenproblemen opent wethouder Tjitske Biersteker donderdag 16 januari om 15.00 uur het Odensehuis Den Helder.

Het Odensehuis is een ontmoetings- en informatieruimte voor mensen met geheugenproblemen en beginnende dementie en hun omgeving. Het is sinds oktober actief en gevestigd aan de Kemphaanstraat 24b. In de afgelopen maanden wisten steeds meer bezoekers het Odensehuis te vinden, waar wekelijks gezamenlijk geluncht wordt en allerlei activiteiten worden ontplooid.

Tijdens de Odense Week zijn er voor het publiek verschillende activiteiten bij te wonen. Op vrijdag 17 januari vertoont Filmhuis Zevenskoop de film De Liefhebbers, met onder anderen Jeroen Krabbé. Op zaterdag 18 januari is er een open dag, waarbij iedereen een kijkje kan komen nemen in het Odensehuis en met de medewerkers en deelnemers een praatje kan maken over de werkwijze en doelstelling van het Odensehuis.

Openingstijden
Vanaf 21 januari is het Odensehuis voorlopig iedere dinsdag- en donderdagmiddag open, van 12.00 tot 16.00 uur. De openingstijden worden aangepast aan de groep bezoekers. Het Odensehuis wordt mogelijk gemaakt door financiële steun vanuit overheid en samenleving. De eerste fase is gefinancierd door gemeente Den Helder, het Buurtcollectief, Het Oranjefonds, Brentano, Sluyterman van Loo Fonds, RCOAK, Dioraphte en Odd Fellows en Rebecca Loge Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button