Den Helder

Wie droomt niet van een droombaan?

Den Helder – Walk&Talk is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in School 7. Het is de bedoeling met anderen tips en ervaringen uit te wisselen en op nieuwe ideeën te komen. Ook wordt elke keer een speciaal thema behandeld. Woensdagochtend 29 januari geeft Miranda Winters de interactieve workshop ‘Droombaan’. Zij vraagt de deelnemers naar hun interesses en talenten en kijkt samen welke werkzaamheden daarbij passen.

Als coach en adviseur draagt Miranda Winters graag haar steentje bij om het werkgeluk van mensen te vergroten. Een leuke baan, met plezier naar het werk gaan, voldoening halen uit de werksituatie en jezelf blijven ontwikkelen. Voor iedereen is de ideale mix hierin anders. De eerste stap is om na te denken: hoe ziet mijn ideale werksituatie eruit? Vervolgens bekijk je hoe ver je ervan af bent en wat je kan doen om zo dicht mogelijk bij jouw ideale werksituatie te komen.

Meedoen aan Walk&Talk is gratis, wel graag vooraf aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balie van de bibliotheken. De bijeenkomst begint om 10.30 uur in School 7, Keizersgracht 94 in Den Helder.

Trefwoorden
Toon meer

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
Close