Den Helder

Marviani moet op stage of het schooljaar overdoen

Advertentie:

Den Helder – De 16-jarige Marviani uit Den Helder is met spoed op zoek naar een stageplek in de zorg. Als zij niet snel een stage vindt, moet ze haar schooljaar overdoen.

Marviani zit nu op het ROC Kop van Noord Holland in Den Helder en doet daar de entree-opleiding Welzijn & Zorg. Marivani zoek een stage voor een periode van een half jaar, waarin zij twee dagen per week (16 uur) stage moet lopen. Dit kan bijvoorbeeld in het ziekenhuis zijn, maar ook in de thuiszorg, bejaardenhuizen of verpleeghuizen voelt Marivani zich op haar plek. “Als het maar met zorg te maken heeft.”

Marivani kan goed met mensen omgaan, heeft inlevingsvermogen en is ook nog eens erg sportief. Zoekt er iemand een stagiaire in de zorg? Laat het Marviani weten 257044@cursist.rockopnh.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button