Hollands Kroon

Preventief seniorenonderzoek in Hollands Kroon

Hollands Kroon – Wonen Plus Welzijn biedt in samenwerking met de LSBO-HK alle senioren van 75 jaar en ouder de mogelijkheid deel te nemen aan het preventief seniorenonderzoek. LSBO Hollands Kroon is een samenwerkingsverband van ouderenbonden in de gemeente Hollands Kroon. Wonen Plus wil graag in beeld krijgen hoe het leven er op dit moment uitziet en waar ouderen behoefte aan hebben.

Het onderzoek geeft de onderzoekende organisaties een goed beeld van wat er leeft. Met deze signalen kunnen samen met de gemeente en andere organisaties knelpunten worden vastgesteld, waardoor het mogelijk wordt beter in te spelen op een goede toekomst voor een ieder in Hollands Kroon. Een ieder van 75 jaar en ouder in Hollands Kroon wordt verzocht aan het onderzoek mee te werken.

Inlogcode
Er is aan de doelgroep een brief verzonden met inlogcode. Indien de inlogcode niet meer bekend is dan kan deze worden verkregen bij Wonen Plus Welzijn, via tel. 0223-535826.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button