Den Helder

Beursvloer Den Helder-Julianadorp op woensdag 13 april

Advertentie:

Julianadorp – De Helderse Uitdaging heeft een nieuwe datum geprikt voor de Beursvloer Den Helder-Julianadorp. Woensdag 13 april is voorlopig vastgelegd om alsnog de Beursvloer te kunnen houden in het Lyceum aan Zee.

Manager Cyril Kraak is hoopvol en enthousiast: “We hadden voor november zoveel aanmeldingen. Het beloofde een topmiddag te worden! We hopen natuurlijk dat een ieder die zich heeft aangemeld, zowel als aanbieder als vrager, weer van de partij is en er dan nog meer aanmeldingen binnenstromen. We willen natuurlijk zoveel mogelijk mooie maatschappelijke matches maken!”

Op de Beursvloer Den Helder-Julianadorp worden vragen van stichtingen en verenigingen samengebracht met aanbod van het lokale bedrijfsleven. In ruil voor een realistische tegenprestatie helpen ondernemers maatschappelijke organisaties. Op een dynamische, laagdrempelige en leuke manier worden op deze manier deals gesloten in de vorm van matches met gesloten beurzen. Vraag en aanbod van mensen en middelen komen zo op een leuke en constructieve wijze bij elkaar.

Waardevol voor bedrijven en ondernemers
Bedrijven en ondernemers zijn vaak op zoek hoe zij hun steentje kunnen bijdragen aan de maatschappij. Dit hoeft niet altijd in de vorm van financiële sponsoring. Denk aan hulp bij juridische zaken, projectondersteuning, marketing en communicatieadvies, specialistische expertise, materialen, faciliteiten, helpende handen of de eigen

Verenigingen, stichtingen of maatschappelijke organisaties hebben altijd wel spullen, handjes of kennis nodig. Tijdens de Beursvloer helpt de Helderse Uitdaging daarom mooie verbindingen met het bedrijfsleven te leggen. Verenigingen en stichtingen zoeken samen met het betreffende bedrijf naar een tegenprestatie die past bij het karakter van hun organisatie. Oftewel, handelen met gesloten beurzen.

Meer weten over de Beursvloer Den Helder – Julianadorp? Ga naar de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button