Kop van Noord-HollandZakelijk

Horeca: winkels open, dan wij ook!

Kop van Noord-Holland – Als de winkels vanaf zaterdag weer open mogen, dan moet dat ook gelden voor de horeca. Die oproep doen 140 afdelingen van Koninklijk Horeca Nederland (KHN), waaronder de afdelingen in de Noordkop. “Samen in lockdown, betekent ook samen uit de lockdown”, schrijft de horeca.

Voor de horeca is de derde lockdown in twee jaar tijd een enorme dreun, los van alle overige beperkingen die de branche zijn opgelegd. De uitdagingen voor horeca-ondernemers worden alsmaar groter. “Nu duidelijk is dat Omikron veel minder ziekmakend is dan eerder verwacht, is dit het moment horeca en winkels uit de lockdown te halen en weer langzaam terug te gaan naar het oude normaal”, schrijft KHN!

KHN wil ook dat het kabinet komt met een visie voor zowel de korte als de lange termijn, zodat ondernemers zich daar op kunnen voorbereiden. KHN presenteerde hiervoor onlangs een routekaart.

Toon meer

Noordkop Centraal

Bovenstaand bericht is afkomstig van Noordkop Centraal, de publieke lokale omroep voor Schagen. Noordkop Centraal is mediapartner van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button