Overige

In gesprek over de ziekte van Parkinson

Den Helder – Omring organiseert een bijeenkomst met deelnemers die zelf de ziekte van Parkinson hebben of te maken hebben met een naaste met de ziekte van Parkinson. Wat betekent het om de ziekte van Parkinson te hebben? Sandra Jacobs maakt graag kennis met de deelnemers en vertelt wat Omring kan betekenen voor een Parkinsonpatient of een verzorger hiervan. Waar krijgen beiden mee te maken en welke ondersteuning is er mogelijk?

Vanuit de Parkinson vereniging vertelt Frank Schopman, oud docent Nederlands, zijn persoonlijke verhaal. Frank kreeg zeven jaar geleden de diagnose Parkinson. Tevens wordt er een toelichting gegeven op de Parkinson monitor en is er gelegenheid om deze zelf in te vullen.

De bijeenkomst is op donderdag 23 februari van 13:30 tot 16:00 uur in Den Koogh aan de Drs. F. Bijlweg 4. De deelname is gratis.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button