Nieuws

Odensehuis op zoek naar vrijwilligers

Den Helder – Het Odensehuis Den Helder bruist weer van de activiteiten. Regelmatig mogen ze nieuwe deelnemers verwelkomen tijdens de middagen, toegesneden op mensen met geheugenproblemen en beginnende dementie. Bij deze groeiende groep deelnemers zoeken ze daarom nu ook nieuwe vrijwilligers.

“We zoeken daarvoor actieve, zelfstandige mannen en vrouwen die willen helpen bij het opzetten en begeleiden van de activiteiten”, laat de organisatie van het huis weten. “Ze zetten daarbij de behoeften en wensen van de deelnemers voorop. Onze vrijwilligers werken graag samen in een team en kunnen verantwoordelijkheden aan. Binnenkort zal Odensehuis Den Helder naast de dinsdag- en donderdagmiddagen een derde dagdeel opengaan.”

Interesse? Mail dan via secretaris@odensehuisdenhelder.nl voor nadere informatie of een gesprek. Odensehuis Den Helder is gevestigd aan de Kemphaanstraat 24B.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button