Uitgaan

Winterwandeling door de Grafelijkheidsduinen

Huisduinen – Speciaal voor wandelliefhebbers met oog voor de natuur organiseert Landschap Noord-Holland deze wandeling op zondag 22 januari. In deze zwerf- en ontdekkingstocht door de Grafelijkheidsduinen staat de dynamiek van dit gebied centraal.

Onderweg bij deze wandeling door de Grafelijkheidsduinen horen en zien de deelnemende wandelaars meer over dit gebied. Kortom de nieuwsgierigheid wordt bij deze boeiende wandeling geprikkeld en gevoed. Kunnen grazers als de Schotse Hooglanders en de Exmoor pony’s nog voldoende voedsel vinden? Zijn er nog paddenstoelen? Wat valt er nog meer te zien tijdens deze heerlijke winterwandeling met een prachtig uitzicht?

Samen met de gids wordt er gelopen buiten de gebaande paden dus trek goede wandelschoenen aan. Een verrekijker en fototoestel meenemen is een aanrader. Bij voorkeur vooraf reserveren, maar ter plekke aansluiten is mogelijk maar dan contant en graag gepast betalen. De wandeltocht begint zondag 22 januari om 13:30 en duurt tot rond 15:30 uur. Het vertrekpunt is de parkeerplaats Fort Kijkduin aan de Admiraal Verhuellplein 1. Voor verdere informatie en reserveren zie de website.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button