Den HelderHollands KroonJeugd

Open dag Linie College

Advertentie:

Den Helder – Het Linie College is een school voor Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) aan Zeer Moeilijk Lerende Kinderen van 12 tot 20 jaar. De leerlingen die de school bezoeken, moeten een toelaatbaarheidsverklaring hebben vanuit het Samenwerkingsverband Kop van Noord-Holland.

Op de open dag van het Linie College worden in verschillende lokalen van het gebouw verschillende vakken laten zien aan de toekomstige leerlingen. Oud-leerlingen zullen daar ook laten zien wat ze allemaal hebben geleerd en gemaakt.

Het Linie College is vooral gebaseerd op praktijkvakken. Zo worden onder andere de vakken horeca, creatieve expressie, techniek en groen aangeboden. Samen met de begeleiders word er gekeken naar wat het beste bij de studenten past en wat de studenten zelf leuk vinden om te doen. Op basis hiervan worden de keuzepakketten samengesteld.

Op woensdag 4 maart is de open dag van 15:00 tot 17:00 uur op het Linie College. Het adres is Fresiastraat 2.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button