Den Helder

VVD deelt gebak uit aan vrijwilligers

Advertentie:

Den Helder – De valentijnsdagactie van de VVD was dit jaar voor de vrijwilligers die actief zijn in de verschillende musea binnen Den Helder. Zij kregen zaterdag uit handen van de fractieleden een gebakje.

De verschillende kandidaten gingen zaterdag op pad om deze gebakjes uit te delen. Dit gebeurde onder meer bij het Bunkermuseum, de Hortus Overzee, het Marinemuseum, de Museumhaven, het Reddingsmuseum, de Helderse Vallei, het Atlantikwall museum en Fort Kijkduin. De VVD houdt elk jaar een dergelijke Valentijnsactie, net als de lokale D66.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

5 reacties

  1. De VVD brengt slechts ellende. Bijwagen van de landverraders partij D66. Een partij die een leider handhaaft die met democratie geen zaken heeft en structureel onbetrouwbaar is en de wet, als dat politiek uitkomt, aan zijn laars lapt. Een partij die met al die jaren Rutte onnoemelijk verl schade aanricht en heeft aangericht.

  2. De oartij van de klimaat opwarming fraude en van de Cobid pandemie fraude

  3. Het is elk jaar op 7 December nationale vrijwilligers dag. Heb ik niemand gezien.

Wellicht ook interessant

Back to top button