Uitgaan

Muzikale Paasvertelling: ‘The Power of The Passion’

Hollands Kroon – Pasen is weer in aantocht en dat betekent dat het oude paasverhaal wordt verteld en gespiegeld aan de hedendaagse tijd.

Zaterdag 1 april voert Encore! in samenwerking met Zinspiratie een muzikale paasvertelling uit, onder de naam ‘The Power of The Passion’. Diverse gasten verlenen medewerking, waaronder dansers van dansschool Rik Niks en zangeres Paula Leek op piano. Het koor heeft diverse mooie stukken ingestudeerd die helemaal aansluiten op verschillende thema’s. Ook wordt het geheel professioneel belicht.

Kaarten kosten 10 euro en zijn vanaf dinsdag 14 februari te verkrijgen bij van Lierop Adviesgroep, Wijdenes Spaansweg 55 te Breezand. Het evenement vindt plaats in de St. Janskerk, Breezand om 20.00 uur. Contact opnemen kan met Lia Hoep op 06-12307863 of via liahoep@quicknet.nl. Er kan contant betaald worden of door middel van een QR-code.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button