Overige

Wonen Plus Welzijn zoekt Keukenprins of prinses

Advertentie:

Tuitjenhorn – Wonen Plus Welzijn is op zoek naar een vrijwilliger die om de week soep wil maken voor Doet en Ontmoet in de buurtkamer Tuitjenhorn. Naast het maken van soep helpt deze persoon bij het dekken van de tafel, het serveren en opruimen.

De organisatie zoekt iemand die mensen graag laat genieten van een lekkere maaltijd en ervan houdt om een gezellige sfeer te creëren.

Tijdens de maaltijd zit de vrijwilliger gezellig met de bezoekers en andere vrijwilligers aan tafel. Ook benoemt de organisatie dat er natuurlijk geen vijfsterren soep gemaakt hoeft te worden. Iedere goede ’thuiskok’ is van harte welkom.

Soep voor zestien
De Doet en Ontmoet is wekelijk op woensdag van 10:30 tot 12:30 uur. In de even weken serveren zij een soepmaaltijd voor de bezoekers. Gemiddeld eten er rond de zestien mensen mee.

Personen die interesse hebben of meer informatie willen kunnen contact opnemen met Amber Weijers: a.weijers@wonenpluswelzijn.nl of 06-51925076.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button