112

Gaslek in Julianadorp, woningen ontruimd (update)

Advertentie:

Julianadorp – Een twintigtal woningen in de wijk Boterzwin in Julianadorp is dinsdagochtend ontruimd wegens een gaslek. De Veiligheidsregio meldt dat het lek een huisaansluiting betreft en dat boorwerkzaamheden de oorzaak zijn.

De politie is ter plaatse, evenals de brandweer. Er is Grip 1 afgegeven en de omgeving is afgezet door de politie. Rond het lek is een gebied in een straal van 100 meter afgezet. Buiten die cirkel wordt het gas wel geroken, maar niet gemeten door de brandweer. De brandweer blijft metingen verrichten.

Update
De brandweer controleert binnen het afgezette gebied of er geen gas de woningen is ingestroomd en zich daar heeft opgehoopt. Als de woningen veilig zijn mogen de bewoners weer naar huis.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button