Hollands Kroon

Herinrichting Patrijzenlaan Wieringerwaard

Wieringerwaard – Er wordt een rioolreconstructie uitgevoerd in de Patrijzenlaan. De riolering wordt vervangen en de straat wordt opnieuw ingericht.

De rioolwerkzaamheden vinden plaats tussen 1 april en 30 juni. Door weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden uitlopen. De aannemer geeft aan wanneer iemand zijn oprit niet meer bereikbaar is per auto. De nieuwe uitstraling van de Patrijzenlaan wordt in fases opengesteld. De werkzaamheden worden uitgevoerd door J.Koper en Zn BV.

Wijkingang Molenweg-Patrijzenlaan is gedurende drie maanden afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. De omleiding wordt met borden aangegeven.

Klik voor meer informatie op deze link

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button