Overige

Online bijeenkomst over De kracht van verbinding

Regio – Omring organiseert vrijdagmiddag 9 april een gratis online bijeenkomst: De kracht van verbinding! Exclusief voor Omringpashouders. Het aantal mensen dat zich eenzaam voelt neemt momenteel toe, zo blijkt uit recent gehouden onderzoek. Omring staat voor verbinding en nodigt graag mensen uit voor de bijeenkomst op 9 april met dit actuele thema.

Gevoelens van eenzaamheid heeft iedereen wel eens en het hoort bij het leven, maar wat als deze gevoelens na verloop van tijd niet weggaan? Daarvoor is soms meer nodig. Marie-Jeanne van der Ploeg, Specialist eenzaamheid, zal mede uit haar eigen ervaringen haar kennis delen en daarbij een aantal waardevolle handreikingen meegeven op het moment dat gevoelens van (beginnende) eenzaamheid langer aanwezig blijven dan gewenst is. Het doel is om beter te kunnen begrijpen wat er bij deze langer durende eenzaamheid gebeurt en wat mensen daar met nieuwe informatie zelf aan kunnen doen.

Aanmelden
De bijeenkomst is online, na aanmelding ontvangen deelnemers een bevestigingsmail met een link voor deelname. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via https://www.omring.nl/omringpas of bel 088 – 206 79 99.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button