Hollands KroonUitgaan

Fadango: Fado en Tango in Hippolytuskerk

Advertentie:

Hippolytushoef –  De bezoekers verleiden met ontroerende en opzwepende klanken tijdens een muzikale reis die de ziel raakt en de zon laat schijnen. Bij Fadango is het vertrekpunt de Portugese fado die op eigenzinnige wijze samenvloeit met de Argentijnse tango.  Zondag 26 maart om 15:30 uur bezingt Jeannine Geerts in de Hippolytuskerk vol vuur en hartstocht de pieken en dalen van het leven en neemt haar publiek mee naar de tangosalons van Buenos Aires en de kroegen van Lissabon.

De musici, Mirek Walton – gitaar, Gerard van Duinen – bandoneon, en Suze Stiphout – contrabas, die deze veelzijdige zangeres begeleiden, behoren tot de top binnen dit genre. Dat maakt Fadango tot een hartverwarmende sensatie. Zij brengen eigen composities en nummers van onder andere Astor Piazzolla, Christina Branco, Madredeus, Mariza en Amália Rodrigues tot leven.

Kaarten voor dit concert zijn voor € 17,50 te verkrijgen via de website www.dekroonconcerten.nl of telefonisch bij Gideon van Beek: 0227-720204. Ook voor aanvang in de kerk zijn nog kaarten te koop. Daar is geen pinautomaat aanwezig, dus contant betalen.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button