Kop van Noord-HollandUitgaan

Humanitas organiseert Kindervakantieweek

Kop van Noord-Holland – Humanitas organiseert deze zomer wederom de Kindervakantieweek voor kinderen uit gemeente Schagen, Hollands Kroon en Den Helder. Tijdens deze midweek kunnen kinderen van acht tot tien jaar even uit hun thuissituatie komen en genieten van een leuke vakantie met veel activiteiten en een hoop gezelligheid. De Kindervakantieweek vindt van 30 juli tot en met 4 augustus plaats bij groepsaccommodatie Het Boshuis in Wieringerwerf.

De vakantie is bijvoorbeeld bedoeld voor kinderen die niet op vakantie gaan of kinderen die het thuis moeilijk hebben en wel een weekje vakantie kunnen gebruiken. Ook kinderen die net in Nederland zijn komen wonen kunnen zich aanmelden. De leiding van de Kindervakantieweek bestaat uit een groep van 20 tot 25 enthousiaste vrijwilligers. De groep kinderen bestaat uit 42 kinderen. Eén op één begeleiding is niet mogelijk. Aan de Kindervakantieweek zijn geen kosten verbonden.

Geïnteresseerden kunnen zich tot 1 juli aanmelden via het aanmeldformulier op de website van Humanitas. De intakers van de afdeling nemen dan zo snel mogelijk contact op. Voor vragen of extra informatie kan contact opgenomen worden met de projectcoördinator Lori Weber op 06-53822715.

 

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button