Hollands Kroon

Openbare fractievergaderingen van D66 en VVD Hollands Kroon

Hollans Kroon – De fracties van D66 en VVD in Hollands Kroon nodigen belangstellenden uit om hun overleggen bij te wonen. De fractie van D66 komt op maandag 20 maart bijeen om 19.30 uur in het MFA De Ontmoeting aan De Verwachting in Anna Paulowna. De fractie van de VVD wil op woensdag 15 maart om 20.00 uur graag horen wat inwoners vinden van het voorstel voor isolatiemaatregelen. Ook die bijeenkomst vindt plaats in het MFA in Anna Paulowna.

Meer informatie is te vinden via Gemeenteraad.hollandskroon.nl Op de websites van beide partijen is meer informatie te vinden en ook de mogelijkheid om in contact te treden. D66 stelt tweemaandelijks een nieuwsbrief samen. Deze nieuwsbrief staat op de website van D66 Hollands Kroon. Hierin kijkt de partij kort terug op politieke bijeenkomsten. Ook komen actuele onderwerpen aan de orde en andere zaken waar de D66-fractie in Hollands Kroon zich mee bezighoudt. Daarnaast schrijft wethouder Maarten Versluis een korte column over het reilen en zeilen in de politiek en maatschappij. 

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button