112

Auto vliegt in brand tijdens rijden

Advertentie:

Wieringerwerf – Een auto is dinsdagmiddag in brand gevlogen op het Zuiderpark in Wieringerwerf. De bestuurder was met zijn auto aan het rijden toen deze plots rook onder de motorkap vandaan zag komen, waarna hij snel zijn auto aan de kant heeft gezet.

Vervolgens ging de man op zoek naar een emmer, in de hoop water uit de naastgelegen vijver te kunnen pakken om de brand te kunnen blussen. Helaas was nergens een emmer voorhanden. Vervolgens is de brandweer gealarmeerd. Deze was snel ter plaatse. De binnenkant van de auto en de motor zijn volledig uitgebrand, ondanks de inzet van de brandweer.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button