Cultuur/NatuurHollands Kroon

Burgemeester Rian van Dam opent zaterdag 16 april de Bloemendagen

Adverentie

Hollands Kroon – Dit jaar bestaat de gemeente Hollands Kroon 10 jaar. Om dit te vieren organiseren zij het hele jaar door activiteiten voor jong en oud. Eén van deze activiteiten is de doop van de Hollands Kroon tulp. Burgemeester Rian van Dam doopt de tulp aanstaande zaterdag 16 april tijdens de opening van de Bloemendagen in Anna Paulowna. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn.

De Hollands Kroon tulp is gekweekt door Vertuco B.V. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het kweken, broeien en vermeerderen van tulpen. De tulp is vanaf volgend jaar te bewonderen in de Poldertuin in Anna Paulowna. Hoe de tulp eruitziet, houdt de gemeente nog even geheim tot de officiële doop.

De doop van de tulp door burgemeester Rian van Dam is in winkelcentrum Molensluis in Anna Paulowna. De opening van de Bloemendagen begint om 10.00 uur en duurt tot 11.30 uur.

De Bloemendagen duren van 16 tot en met 20 april. Tijdens deze dagen is er van alles te zien, doen en te beleven voor jong en oud. Bezoekers kunnen prachtige mozaïeken, versierde bruggen en bollenvelden bewonderen. Ook is er een markt. Wees van harte welkom om dit mooie evenement in Anna Paulowna te bezoeken!

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button