Cultuur/NatuurHollands Kroon

Burgemeester Rian van Dam opent zaterdag 16 april de Bloemendagen

Hollands Kroon – Dit jaar bestaat de gemeente Hollands Kroon 10 jaar. Om dit te vieren organiseren zij het hele jaar door activiteiten voor jong en oud. Eén van deze activiteiten is de doop van de Hollands Kroon tulp. Burgemeester Rian van Dam doopt de tulp aanstaande zaterdag 16 april tijdens de opening van de Bloemendagen in Anna Paulowna. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn.

De Hollands Kroon tulp is gekweekt door Vertuco B.V. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het kweken, broeien en vermeerderen van tulpen. De tulp is vanaf volgend jaar te bewonderen in de Poldertuin in Anna Paulowna. Hoe de tulp eruitziet, houdt de gemeente nog even geheim tot de officiële doop.

De doop van de tulp door burgemeester Rian van Dam is in winkelcentrum Molensluis in Anna Paulowna. De opening van de Bloemendagen begint om 10.00 uur en duurt tot 11.30 uur.

De Bloemendagen duren van 16 tot en met 20 april. Tijdens deze dagen is er van alles te zien, doen en te beleven voor jong en oud. Bezoekers kunnen prachtige mozaïeken, versierde bruggen en bollenvelden bewonderen. Ook is er een markt. Wees van harte welkom om dit mooie evenement in Anna Paulowna te bezoeken!

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button