Hollands Kroon

Kringloopwinkel Twice sluit zich aan bij Hollands Kroonse Uitdaging

Advertentie:

Hippolytushoef – Kringloopwinkel Twice uit Hippolytushoef is lid geworden van de Club van 100 van de Hollands Kroonse Uitdaging. In de sociale onderneming van Bart Visser kunnen bezoekers tweedehands winkelen en neuzen in restpartijen. Daarnaast is Twice een plek met een sociaal maatschappelijke functie. Veel van de medewerkers hebben afstand tot arbeidsmarkt en ervaren bij de kringloopwinkel een zinvolle dagbesteding.

Twice maakte via de Hollands Kroonse Uitdaging al meerdere matches met verenigingen, stichtingen en maatschappelijke doelen. Daarnaast gaat een deel van de opbrengst van de ingezamelde kleding naar goede doelen. Op dit moment is alstoppers.nu het goede doel dat hiermee wordt ondersteund. Dat is een organisatie die de financiering van onderzoeken naar de oorzaak en behandeling van ALS tot doel heeft. Dit was één van de matches van Twice op de Beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Met het lidmaatschap van de Club van 100 helpt Twice de Hollands Kroonse Uitdaging in de ondersteuning van verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties. Mensen die met hun bedrijf de Uitdaging ook willen helpen, kunnen een kijkje nemen op de website van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button