Hollands KroonUitgaan

Kunstexpositie ‘Natuurlijk! Nanda Hoep’ in de St. Janskerk tijdens Bloemendagen

Breezand – Zinspiratie Breezand organiseert tijdens de Bloemendagen de expositie ‘Natuurlijk! Nanda Hoep’ in de St. Janskerk. Naast de schilderijen van Nanda Hoep zal er in de kerk een bloemenpracht te zien zijn, waar arrangeur Ton van Zanten en zijn team hard aan hebben gewerkt. De kerk, gevestigd aan Wijdenes Spaansweg 58, is 22 tot en met 26 april dagelijks van 09:30 tot 17:00 uur geopend.

Er zullen weer vele bloemstukken in de kerk staan om van te genieten. Nanda Hoep is een bekroonde Nederlandse kunstenaar. Haar werken worden op grote schaal geëxposeerd in binnen- en buitenland. Haar werk is onder meer te bewonderen in België, Groot-Brittannië en Taiwan. Internationaal staan haar werken hoog aangeschreven en vallen dan ook regelmatig in de prestigieuze art-prijzen, waaronder een eerste prijs bij de American Art Awards.

Na een lange periode dieren te hebben geschilderd, zijn bloemen inmiddels ook inspiratie geworden voor Hoeps schilderijen. Deze zijn uitvergroot en bevatten veel detail en warme kleuren. Het jaar 2023 begint voor de Nieuwerbrugse opnieuw goed. Alle drie door haar ingezonden schilderijen zijn geselecteerd door het grootste en meest toonaangevende kunstplatform van Azië: de International Artist Grand Prize Competition in Taiwan. Van de 4262 ingezonden kunstwerken uit 76 landen van over de hele wereld werden er 108 kunstwerken uitgekozen om als finalist mee te draaien op de komende expositie A.R.T in het World Trade Center in Taipei in mei 2023.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button