Den HelderUitgaan

Kunsthal 45 opent expositie ‘Goed, Beter, Best’

Advertentie:

Den Helder – De expositie ‘Goed, Beter, Best’ gaat donderdag 20 april van start in Kunsthal 45. De expositie toont werk van eindexamenleerlingen van Scholen aan Zee. Hans van Beekum zal samen met Wethouder onderwijs Pieter Kos om 17:00 uur de opening verzorgen.

Tijdens de opening is er een Jazzy omlijsting door Hans van Beekum en band, met een gastoptreden van Tohar Wijnalda. Niet alleen vervaardigden de leerlingen de getoonde werken van de expositie. Zij organiseren ook de inrichting, opening en afsluiting en PR, als leerproject. Tegelijk met Goed, Beter, Best opent in het pand ook de eerste van een serie van vier foto-exposities van The Europeans. Daarnaast zijn er een aantal XTRA evenementen tijdens de expositie:

  • Zondag 14 mei om 15:00 uur: Rondleiding door docent en samensteller.
  • Zondag 21 mei om 15:00 uur: Boekenmiddag met als thema ‘de mythe rond de kunstenaar’.
  • Zondag 11 juni om 15:00 uur: De Finisoupe voor kunstenaars en vrienden.

Aanmelden
Voor al deze activiteiten geldt een toegang van € 7,50, voor Vrienden € 5.00. Voor jongeren tot 21 jaar is de toegang gratis. Aanmelden kan bij info@kunsthal45.nl. Kunsthal 45 is gevestigd aan de Kroonpassage 36.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button