Hollands KroonPolitiek

Digitale vergaderingen Hollands Kroon verlopen succesvol

Adverentie

Anna Paulowna – De raad van Hollands Kroon vergadert vanaf 7 april digitaal. Jan Klopstra, raadsgriffier van Hollands Kroon, is trots op iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. “In het begin was het even spannend of alles goed zou verlopen. Ik ben trots op de inzet en flexibiliteit van de hele raad en organisatie. Zo merk je in tijden van crisis dat je op elkaar kunt rekenen.” Ook de vergaderingen van het presidium, beeldvormende vergaderingen en het inspreekuur zijn digitaal uitgezonden en goed verlopen.

De komende maand staan de volgende vergaderingen en bijeenkomsten op de agenda van de raad. Vanwege de coronamaatregelen vinden deze bijeenkomsten wederom digitaal plaats. Regionale raadscommissie Noordkop vergadert op 14 mei. Op dinsdag 19 mei is een beeldvormende vergadering over de Regionale Energie Strategie (RES) te volgen. Een week later, op dinsdag 26 mei is het inspreekuur met de mogelijkheid voor burgers om hun zegje te doen gevolgd door de raadsvergadering op donderdag 28 mei.

In de vergaderkalender op de website van Hollands Kroon kunnen geïnteresseerden via de link in de agenda de vergadering live volgen. Verder laat de griffie van Hollands Kroon weten dat de raad geen vertraging heeft opgelopen in de besluitvorming en op schema ligt zoals voor de coronacrisis gepland was.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button