Den HelderLOS Den Helder

Luister, raad, win en steun de horeca!

Den Helder – LOS radio is deze week weer begonnen met de LOS Actueel Koffieplaat. Elke werkdag komt rond 10.30 uur een lied voorbij waarbij niet gemeld wordt wie de artiest is of wat de titel is. Luisteraars die het nummer herkennen kunnen artiest en titel mailen aan de studio en maken dan elke week kans op een cadeaubon. Een WhatsApp bericht sturen naar de studio kan ook, via 06- 29396035.

Om 10.30 uur is het koffietijd en dus komt dan de LOS Actueel koffieplaat voorbij. Dat is een speciaal geselecteerd nummer dat de hele week op hetzelfde tijdstip te horen is. Het kan een golden oldie zijn, maar ook een nummer dat net is uitgebracht. Elke vrijdag worden drie winnaars bekendgemaakt en zij ontvangen een cadeaubon ter waarde van 25 euro, te besteden bij de lokale horeca, die uiteraard vanaf begin juni weer opent.

LOS Actueel is het dagprogramma van LOS Radio. Elke werkdag van 09.00 tot 15.00 uur wordt aandacht geschonken aan het lokale nieuws. Om 15.00 uur gaat dit programma over in Regio Noordkop Actueel, dat ook op Noordkop Radio wordt uitgezonden. Beide radiozenders maken onderdeel uit van de lokale streekomroep Regio Noordkop.

Klik hier voor de LOS radio frequenties

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button