Hollands KroonSport

Mountainbike clinic voor volwassenen

Westerland – Na clinics voor de jeugd start Sport Nu Westerland ook met mountainbikeclinics voor volwassenen. Speciaal voor wie wil leren mountainbiken of wie de eigen techniek wil verbeteren.

De clinic bestaat uit vier lessen in het Dijkgatbos op dinsdag- of woensdagavond. “We beginnen met de basistechnieken, zoals schakelen, remmen, bochten, balans, klimmen en dalen”, licht een woordvoerder toe. “Daarna worden de technieken verfijnd met schakelen voor een klim, wanneer ga ik staan en wanneer juist niet?, hoe daal ik verantwoord af?, hoe maak ik meer snelheid op het parcours? en nog veel meer. Al met al vier lessen waarin de deelnemer aan de clinic veel leert, maar waar het plezier in de sport altijd voorop staat.”

Meer informatie en het aanmeldformulier is te vinden op https://www.sport-nu.nl/mountainbike-clinic/. Wacht niet te lang, want vol=vol!

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button