Sport

Dozy Tafeltennis speelt halve finale tegen Scylla

Adverentie

Den Helder – De dames van Dozy Tafeltennis hopen dit jaar weer kampioen van Nederland te worden. Die wens kan in vervulling gaan, maar dan moet zondag wel eerst de halve finale worden gewonnen van Scylla uit Leiden. De wedstrijd begint om 14.00 uur en vindt plaats in de speelzaal aan de GP Blankmanstraat 49 in Den Helder.

De Helderse dames Ana Gogorita, Shuohan Men, Yoeke Gunsing, Dobrila Jorguseska en Tanya Misconi moeten het opnemen tegen een tegenstander die zijn opstelling kan bepalen uit het zestal Fang Ning Chen Chen, Maaike van de Pavoordt, Esmee van Marwijk, Marie Depuydt, Isabelle Tegelaar en Kim Vermaas.

De wedstrijd betreft de halve finale van de landelijke voorjaarscompetitie. Als er wordt gewonnen volgt op 26 mei in Hilversum een duel tegen de winnaar van VTV tegen SKF. Als de Helderse ploeg ook die ontmoeting wint volgt op 4 juni een beslissende wedstrijd tussen de Najaars- en voorjaarskampioen. VTV is het in najaar kampioen geworden. De winnaar van deze beslissende wedstrijd mag zich landskampioen noemen. Eerst zondag dus het treffen met Scylla, publiek is van harte welkom!

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button