Uitgaan

Timo de Jong treedt op in De Kas

Hippolytushoef – De Kas is een broeikas die aan de rand van Hippolytushoef op het voormalige eiland Wieringen staat. Een plek van groei en verbinding. De Kas geeft een thuis aan artiesten, muzikanten, sprekers, schrijvers en dichters.

Timo de Jong geeft een optreden op zaterdag 28 mei vanaf 20:00 uur. De toegang bedraagt €12,50. Timo zijn songs zijn gebaseerd op Americana muziek uit de jaren 60, maar dan in een eigentijds en verfijnd jasje gestoken. Op amuserende wijze zorgt Timo voor een aangename huiskamersfeer tijdens het optreden in de Kas aan de Belt 30.

Reserveren kan via de website. Een voorproefje is te zien en te horen op You Tube https://www.youtube.com/watch?v=czYEl4ao0dI.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button