Overige

Zit het je niet helemaal lekker dat je nieuwe stoel niet lekker zit?

Veel luisteraars naar Regio Noordkop zitten dagelijks op hun vaste plek naar de radio te luisteren of zetten de tv op scherp wanneer het nieuws uit de regio er voor is. Ben je nog niet thuis van je werk dan is het ook aangenaam luisteren op de autoradio. Het liefst zit je daarbij heerlijk ontspannen. Daarvoor zijn relaxstoelen of draaifauteuils de ideale plek in huis.

In het verleden was het luisteren naar de radio een magisch gebeuren. Dan zat je met het hele gezin in de huiskamer, wanneer vader de radio aanzette en één van de nationale zenders er voor draaide. Alle leden zaten ingespannen voorover, naar bijvoorbeeld een spannend hoorspel te luisteren. De acteurs sloegen met deuren, liepen door een grindbak of sloegen op een zinken plaat om onweer na te bootsen. Dat waren nog eens spannende tijden, waarbij je je verbeelding flink aan het werk kon zetten. Vaders zaten in die tijd het liefst in hun draaifauteuils.

Tegenwoordig is het aanbod van zenders zowel op de radio als op internet zo groot, dat iedereen op z’n eigen apparaat of mobiele apparaat naar z’n favoriete zender luistert of gewoon aan het streamen is. Het zal tegenwoordig nog nauwelijks voorkomen dat het hele gezin rond de radio zit, voor de tv is die kans nog wel groter.

Vaste plek
Wie een gezin heeft met meerdere personen zal al gauw zijn of haar favoriet zitplek hebben. Relaxbanken, draaifauteuils of relaxstoelen zijn bijvoorbeeld zeer populair omdat je er heerlijk comfortabel naar de tv kunt kijken. Gelukkig hoeven we tegenwoordig niet meer om de afstandsbediening te vechten wanneer een gezinslid beslist een bepaald programma wil kijken. Als vader zondagavond met het bord op schoot naar voetbal wil kijken kun je er zeker van zijn dat hij zich een paar minuten van te voren in zijn draaifauteuil nestelt om van daaruit de wedstrijden te bekijken. Een draaistoel kun je makkelijk zo draaien dat je niet alleen de beste positie hebt om te kijken, maar je draait even makkelijk naar de bijzettafel om een blikje frisdrank je pakken of het volume middels de afstandsbediening te regelen.

Het feit dat een stoel een vaste zitpositie heeft of dat een bank een statisch object is  hoeven we beslist niet voor lief te nemen. Er was inderdaad een tijd dat een stoel een object was van een aantal plankje rond een frame. Tegenwoordig is het aantal modellen waar je uit kunt kiezen groter dan het aantal radio- en tv zenders bij elkaar. Naast modern design zijn er ook volop automatische toepassingen beschikbaar bij de verschillende modellen relaxstoelen. Zo kun je de stoel middels een paneel in de ideale stand zetten. Dat wil zeggen dat je nooit meer kramp in je knieën krijgt of dat je steeds heen en weer zit te schuiven omdat je last van je rug krijgt. Ben je van plan om een nieuw zitmeubel te kopen doe dat dan niet in een impuls. Want dan zit het je niet lekker dat je nieuwe stoel niet lekker zit. Ga gewoon naar een fysieke winkel om de stoel van je dromen te vinden en schaam je niet om uitgebreid op de verschillende modellen te gaan zitten.

Toon meer

Reclame Regio Noordkop

Bovenstaand bericht is aangeleverd aan Regio Noordkop en voor plaatsing is betaald. Regio Noordkop is niet verantwoordelijk voor aard en inhoud van het bericht. Vragen over bovenstaand of soortgelijke berichten? Mail naar hoofdredactie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button