Hollands KroonVideo

Veel belangstelling bij open dag KNRM (video)

Den Oever – De KNRM heeft elk jaar een open dag waarbij bezoekers alles te weten kunnen komen over de werkzaamheden die de vrijwilligers doen.

De KNRM helpt en redt mensen op en aan het water in spoedeisende en niet-spoedeisende gevallen. In Nederland komen zij te hulp met reddingboten en kusthulpverleningsvoertuigen.

Aan de Sluiskolkkade bij het reddingstation in Den Oever was het zaterdag een drukte van belang. Niet alleen volwassenen maar ook de jeugd was goed aanwezig. Vooral het meevaren trok behoorlijke belangstelling en de bemanning heeft met de Johanna Margareta flink wat keren het gaspedaal moeten opentrekken.

De KNRM Den Oever is druk bezig met het werven van vrijwilligers en zij hebben op vrijdag 2 juni een oefenavond waar iedereen kennis kan komen maken met het reddingwerk. Ook dames zijn van harte welkom.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button